Jo Hauria Pogut Salvar Lorca PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Jo Hauria Pogut Salvar Lorca en formato electrónico. En enmarchaporlobasico.es encontrará el libro de Jo Hauria Pogut Salvar Lorca en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Jo Hauria Pogut Salvar Lorca en tu teléfono, tableta o navegador!
Enmarchaporlobasico.es Jo Hauria Pogut Salvar Lorca Image
FECHA
2018
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,54 MB
ISBN
9788466424523

DESCRIPCIÓN

Un gran secret familiar. Una veritat oculta. Un destí.La novel·la reconstrueix la vida de Manuel Bonilla, l'avi de Víctor Amela, llaurador i pastor de l'Alpujarra convertit en passador clandestí de persones d'un costat a l'altre del front de guerra de Granada. La revolta militar el va arrossegar al fons d'un dels successos més tràgics i universals de la guerra del nostre país: l'assassinat del poeta Federico García Lorca. Un horror que li pesarà per sempre en una vida que s'empelta amb la d'altres personatges, cèlebres alguns-Luis Rosales, Ramón Ruiz Alonso, Gerald Brenan, Agustín Penón, Emilia Llanos- i anònims d'altres, com Josep Amela, soldat republicà català que serà presoner seu: el temps i l'atzar els convertiran en membres d'una mateixa família.
DESCARGAR LEER EN LINEA

La novel·la reconstrueix la vida de Manuel Bonilla, l'avi de Víctor Amela, llaurador i pastor de l'Alpujarra convertit en passador clandestí de persones d'un costat a l'altre del front de guerra de Granada. La revolta militar el va arrossegar al fons d'un dels successos més tràgics i universals de la guerra del nostre país: l'assassinat del poeta Federico García Lorca.

Una història sobre la memòria i els laments, sobre com tot podria haver estat, però mai va ser. "Jo hauria pogut salvar Lorca". Vaig escoltar com el meu avi ho murmurava quan era petit. Ell era de Granada, el seu nom era Manuel Bonilla Jimenez i era un home reservat. Els meus pares em deixaven …

LIBROS RELACIONADOS